Bill og Ben sparer ikke på krudtet

Af: Marshall Grover, Dane Michaels (oversætter)

Læseprøve

Beskrivelse

Bill og Ben sparer ikke på krudtet i forsøget på at få sat skik på den banditbefængte westernby Morales. En by, der godt kan trænge til en gevaldig oprydning og en kærlig knytnævne, efter at to kavalerister findes myrdet og en pengetransport udplyndret.

Samtidig kommer den store, ensomme guldgravergubbe "Elgtyren" op og toppes med Bill og Bens gamle fjende, sergent Royle, og de to pistolslyngere træder straks til for at hjælpe "Elgtyren".

Der går ikke længe, før blypatronerne visler om kap i Morales' beskidte gader ...

Leonard F. Meares (1921-1993) var en kendt amerikansk forfatter, som af de fleste er bedre kendt under pseudonymet Marshall Grover. Han var kendt for sine utallige westerns og er en af de få forfattere, der har skrevet mere end hundrede bøger – 746 for at være helt præcis. Deriblandt er også mere end hundrede bind i westernserien "Bill og Ben". "Bill og Ben" er en amerikansk westernserie skrevet af den berømte westernforfatter Leonard F. Meares under pseudonymet Marshall Grover. Serien følger de to cowboys Bill og Ben på deres utallige eventyr, der spænder over mere end hundrede bind. Klassisk og underholdende western til alle aldre.

Yderligere informationer