Zero K

Af: Don Delillo, Mich Vraa (oversætter)

Læseprøve

Beskrivelse

Zero K er Don DeLillos første roman i ti år og er en mesterlig skildring af livet og kampen mod døden.Jeffrey Lockharts far, Ross, er mangemilliardær og gift med den yngre kvinde, Artis, som er uhelbredeligt syg. Ross er hovedinvestor i et afsides liggende og hemmeligt kompleks, hvor alvorligt syge mennesker fryses ned i håbet om, at de kan vende tilbage til livet den dag, hvor medicinske fremskridt ville kunne kurere dem.Jeffrey slutter sig til Ross på komplekset for at sige farvel til sin stedmor, inden hun fryses ned, da Ross fortæller, at han har i sinde at følge med hende og lade sig fryse ned.

"Et af DeLillos bedste værker ... DeLillo lister en hjerteskærende historie om en søn, der forsøger at genskabe forholdet til sin far, ind i en tankevækkende roman."

– PUBLISHERS WEEKLY Don DeLillo (f. 1936) har med romanerne Hvid støj (1985), Vægten (1988), Mao II (1991) og Underverden (1997), Kosmopolis () der alle udforsker den amerikanske sjæl, sikret sig en position som en af USA's mest betydende nulevende forfattere.

Yderligere informationer