Wonderboy-sagen

Af: Diverse

Læseprøve

Beskrivelse

Wonderboy-sagen har gennem de sidste år fået en bred medieomtale. Meget af dette takket være David Toska, der underligt nok blev involveret i sagen, mens han var på flugt. Det var imidlertid ikke Toska, der var udgangspunkt for hverken Wonderboy-navnet eller for starten på sagen, selv om det var efterforskningen af Toska i Nokas-sagen, der bragte os på sporet af Wonderboy.

I forbindelse med den nævnte Nokas-sag aflyttede politiet i Oslo i august 2004 et norsk telefonnummer på en mand, der viste sig at have kontakt med et spansk telefonnummer. Samtalerne mellem den aflyttede norske telefon og den spanske telefon var af en sådan art, at politiet opfattede det som narkotikarelateret. I begyndelsen troede man, at det var David Toska, der talte på det spanske nummer, men efter relativt kort tid fastslog man, at det var det ikke.

Det viste sig, at vedkommende, der talte på det spanske nummer, var Danny Bungard, som blev udgangspunktet for hele Operation Wonderboy, og som efterhånden også medierne omtalte som Wonderboy.

Yderligere informationer