Vildt forelsket

Af: Cecilie Rosdahl

Læseprøve

Beskrivelse

"Jeg løber gennem vilde krat, men får pludselig noget op under foden. Jeg er nødt til at løbe videre og humper på det ene ben. Der er så mørkt, at jeg knap nok kan se. Deres stemmer råber på et sprog, jeg ikke forstår. Jeg har kun en T-shirt på. Intet andet. Ikke engang sko. Jeg kender ikke dette kvarter. Jeg ved ikke hvor, jeg skal løbe hen. Jeg løber bare."

Elise er leder af en pigebande, der stiller hinanden udfordringer. Hver især forsøger de at teste hinandens og deres egne grænser, men en dag går det over stregen. Elises udfordring er for stor, og hun er pludselig helt derude, hvor hun ikke kan bunde.

"Vildt forelsket" er en spændende og hård roman om kærlighed, sammenhold, seksualitet og den første forelskelse. Cecilie Rosdahl er en dansk forfatter og billedkunstner. Hun har skrevet en lang række romaner for både unge og voksne. Mange af hendes bøger kredser om emner som seksualitet, kønsidentitet og kærlighed. Cecilie Rosdahl har fået kritik fra dele af LGBTQ+-miljøet, fordi hun er en heteroseksuel forfatter, der skriver om seksuelle minoriteter. Hendes bøger om netop disse emner har ikke desto mindre vundet hende både stor popularitet og fine anmeldelser.

Yderligere informationer