Twist and shout på Brovst Hotel

Af: Bjarne Nielsen Brovst, Kjeld Høegh (læst af)

Lytteprøve

Beskrivelse

Det var året, hvor John F. Kennedy blev skudt. Men det var også det år, hvor ’twisten’ kom til Danmark – med The Beatles og Brian Poole and The Tremeloes.

Bjarne Nielsen Brovst har skrevet en række nye, handlingsmættede fortællinger om dengang de moderne tider kom til Danmark – og til Brovst.

"Twist and shout på Brovst Hotel" handler om venskaber mellem drenge i pubertetsalderen – venskaber, som går i stykker, når piger og forelskelser bliver til mere end drømme.

Med sin varme humor og med sit skarpe blik for de groteske forhold mellem mennesker beretter Bjarne Nielsen Brovst om den første, fine kærlighed mellem to unge. Om angsten for graviditet og om angsten for at blive voksen.

"Twist and shout på Brovst Hotel" er fuld af ømhed og ondskab. Bjarne Nielsen Brovst (f. 1947) er en dansk forfatter og foredragsholder, der i 1970 debuterede med "Mit hjertes have". Siden har han skrevet både digte, noveller, romaner, selvbiografier og historiebøger. Bjarne Nielsen Brovst står bl.a. bag en lang række biografier om kendte danske forfattere heriblandt H.C. Andersen, N.F.S. Grundtvig og Jeppe Aakjær.

Yderligere informationer