Tang

Af: Anita Dietz, Liselotte Kira Andersen

Læseprøve

Beskrivelse

Tang er ligesom ingefær en såkaldt superfood. Det vil sige, den er rig på en lang række næringsstoffer og derfor godt for helbredet. Derudover er tang rigtig god til at tilføre maden smag. Både salt, sødme og umami. Du kan bruge tang i stort set alle dine måltider, og i denne bog får du 45 opskrifter, der hjælper dig i gang med at tilberede mad med tang. I bogen finder ud også et smagskort, så du nemt kan se, hvilke sorter, der giver hvilken smag, og hvilke retter, de forskellige sorter er særlig gode i. Og skulle du få lyst til selv at samle tang, er der også en oversigt over de danske, spiselige sorter, du kan finde i naturen og gode råd til, hvordan du behandler det.

Yderligere informationer

  • E-bog

  • EPUB (Fixed layout)

    EPUB (Fixed layout)

  • Vandmærket

    Vandmærket

  • 192

  • Lindhardt og Ringhof

  • 9788711755570

  • 04-04-2017

  • Mad og drikke osv.