Solens børn

Af: Robert Ludlum, Jesper Bøllehuus (læst af), Søren Guldmann (oversætter)

Lytteprøve

Beskrivelse

Noel Holcroft arbejder som arkitekt i New York City og er på overfladen en ganske almindelig amerikaner. Hvad ingen ved, er, at hans biologiske far hed Heinrich Clausen og var den højeste økonomiske rådgiver under Det Tredje Rige. Da Holcroft bliver kontaktet af en schweizisk bank, hvor hans afdøde far har gemt en svimlende formue, begynder han at se nærmere på sin fars rolle under krigen. Hvor kommer pengene fra? Hvis side var hans far egentlig på?

Det viser sig imidlertid, at der er andre end Holcroft, der er interesserede i pengene. Drømmen om Det Tredje Rige er for mange mennesker langt fra død, og pludselig er Holcrofts eget liv i fare. Nu gælder det om hurtigt at lære at forsvare sig selv og at skelne ven fra fjende.

Robert Ludlum (1927-2001) var en amerikansk forfatter, der stod bag en lang række populære spionthrillere, som er blevet solgt i over tre millioner eksemplarer verden over. Han er bedst kendt for spionserien om Jason Bourne, der i 2002 blev filmatiseret med Matt Damon i hovedrollen.

Yderligere informationer