Skjult

Af: Lisa Gardner, Betty Glosted (læst af)

Lytteprøve

Beskrivelse

Der er ingen grund til at låse døren eller lade lyset være tændt. Morderen ved, hvor han kan finde dig.

I årevis har politibetjent Bobby Dodge forsøgt at glemme en sag, der nær kostede ham livet. Men fortidens rædsler kommer tilbage, da politiet i Boston finder en årtier gammel massegrav med ligene af seks unge piger. Det eneste spor i sagen er en halskæde med navnet Annabelle Granger, som findes om halsen på et af ligene.
Annabelle Granger er imidertid også navnet på en levende kvinde i 30erne, der har tilbragt hele sin barndom på flugt, fra by til by, med konstant skiftende identiteter. Hun har aldrig selv vidst, hvad familien flygtede fra, men fundet af massegraven sender hende på kollisionskurs med fortiden og en morder, der har ventet længe på at finde hende. Nu kan hun ikke skjule sig længere.
Bobby Dodge er på sagen, i samarbejde med sin gamle kæreste D.D. Warren fra Bostons politi.
Lisa Gardner nåede 1. pladsen på New York Times’ bestseller­ lister sidste år med e­bogsudgaven af ALENE, der er den første bog i hendes serie om D.D. Warren. SKJULT er den selvstændige fortsættelse.

LEKTØRUDTALELSE
"’Lisa Gardner skriver thrillere der holder læseren i et jerngreb til sidste side’ lyder det på bogomslaget. Og jeg er tilbøjelig til at være enig. Det er et virkelig spændende og godt konstrueret plot, hvis tråde først løses til sidst. ... Karin Slaughter er den nye krimidronning blandt de hårde, og her kan Lisa Gardner fint gå ind, hvis Slaughter er udlånt. Det er også oplagt at finde den forrige bog om makkerparret fra Boston politi Alene fra 2009 ... Med godt håndværk, godt skruet sammen og dertil pivspændende er det en forfatter, man skal holde øje med på krimireolerne ... søger man krimispænding, leverer hun varen." - Helle Winther Olsen, lektør

PRESSEN SKREV
"En intens og spændingsmættet historie ..." —Chicago Tribune

"Konflikterne er medrivende, hovedpersonerne vækker hurtigt sympati, og siderne flyver af sted." - Wall Street Journal

"Effektivt drama fra først til sidst." - Ekstra Bladet om ALENE

"ALENE er spændende, uhyggelig, vel­ drejet og velskrevet og meget vanskelig at lægge fra sig." - Costume om ALENE

OM FORFATTEREN
Lisa Gardner er kendt for at skrive thrillere, der holder læserne i et jerngreb til sidste side, hvilket gentagne gange har skaffet hende plads på de ameri­ kanske bestsellerlister. Dette er hendes tredje roman på dansk.

Yderligere informationer

 • Lydbog

 • MP3 (pakket i ZIP-fil)

  MP3 (pakket i ZIP-fil)

 • Vandmærket

  Vandmærket

 • 13 timer 56 minutter

 • Lindhardt og Ringhof

 • 9788711344781

 • 18-11-2013

 • Krimier og mysterier