Sex rimer på heks

Af: Larry Kent, Grethe Rothenborg (oversætter)

Læseprøve

Beskrivelse

"– Du tror da vel ikke, Jack ville have noget imod det, gør du?
– Det har ikke noget med sagen at gøre.
– Din arme stakkel, sagde hun i et påtaget medlidende tonefald, – du hænger dig stadig i det besynderlige moralkodeks, du holder dig."

Eve Loraine nægter at lade sig skille fra Larry Kents ven Jack, der ønsker at opnå skilsmisse, så han kan gifte sig igen. Men Eve kan ikke lade Larry Kent være, og det fører til endeløse problemer for dem begge.

Larry Kent-romanerne er skrevet af forskellige forfattere. Historierne om den stilede privatdetektiv blev oprindeligt oplæst som en del af et australsk radioprogram men er sidenhen blevet skrevet om til hundredvis af romaner, og mange nye historier er kommet til. De fleste af romanerne er skrevet af den australskbosatte amerikaner Don Haring og Des R. Dunn fra Queensland i Australien. Livet er aldrig kedelig – eller sikkert – for den stilede privatdetektiv Larry Kent. Han bliver hyret til den ene mystiske og hæsblæsende sag efter den anden, ofte af smukke kvinder eller lyssky mænd, og indimellem beder selv CIA ham om hjælp til at løse forbrydelser eller tage på hemmelige missioner. Enhver Larry Kent-roman bugner af smukke kvinder og skudsikker underholdning!

Yderligere informationer