Sex and Sensibility - Erotisk novelle

Af: Beatrice Nielsen

Læseprøve

Beskrivelse

"Uden et ord adlyder han hende og åbner de øverste knapper i sin skjorte, før han langsomt løfter den over hovedet og lader den falde ned på tæppet under dem. En muskuløs brystkasse med mørke hår kommer til syne i den svagt oplyste hytte. "

Katrine glæder sig til en rolig eftermiddag på sofaen, under tæppet med en romantisk, engelsk klassiker at fordybe sig med. Men trætheden overmander hende hurtigt - og pludselig befinder hun sig en mørk skov, der leder hen mod en lille hytte, hvor en høj, smuk mand i en råhvid lærredsskjorte åbner op, og lader hende træde indenfor..

Novellen er udgivet i samarbejde med den svenske filmproducer Erika Lust. Hendes formål er at skildre menneskets natur og mangfoldighed gennem fortællinger om passion, intimitet, kærlighed og lyst i en kombination af stærke historier og erotik. Bag pseudonymet Beatrice Nielsen gemmer sig en erfaren skribent og redaktør. Udover Kvinden og fiskeren har hun blandt andet udgivet novellerne Nabohjælp og Brunch og multiorgasmer.

Yderligere informationer