Seriemordere - Gary Ridgway

Af: Orage, Niels Vedersø (læst af)

Lytteprøve

Beskrivelse

Familiemanden Gary Ridgway slog ihjel gennem 20 år. Hvordan kunne Green River-morderen leve et dobbeltliv så længe? Gary Leon Ridgway havde det ikke let som barn og mens han voksede op hadede han sin mor så meget, at han ønskede at dræbe hende. Ridgway havde en sindsforvirret tilgang til sociale spilleregler. Ifølge ham var mænd gode og kvinder dårlige, og baseret på denne forestilling mente han, at han altid havde ret til sex. Han blev født i Salt Lake City i 1949 og var under sin opvækst en vellidt og charmerende dreng, der senere blev en populær mand. Ofte kunne han findes på det nærmeste diskotek, han var social og udadvendt. Hvad ingen vidste var, at han også var begyndt at arbejde med mindre charmerende sager, for eksempel at påsætte brande, overfalde en dreng med en kniv og kvæle en kat.
Gary Ridgway, Green River-morderen, kan have myrdet op til 70 kvinder. Hvem var han egentlig? Hvordan blev han som han blev og hvordan gik det til, da han endelig blev fanget?
SERIEMORDERE er en serie om berygtede seriemordere og deres forbrydelser, der både har fascineret og forfærdet omverden. I korte artikler og reportager følger vi verdens mest omtalte seriemordere. Oprindeligt udgivet af Orage.

Yderligere informationer