Seriemordere - Dennis Rader

Af: Orage, Niels Vedersø (læst af)

Lytteprøve

Beskrivelse

Seriemorderen, der kaldes "BTK", terroriserede Wichita i Kansas i 30 år. En morder, der selv skrev til politiet og medierne, for at give dem detaljer om sine forbrydelser.

Don Granger var ansvarlig for tiptelefonen på aviserne Wichita Eagle og Beacon i oktober 1974. Byen Wichita var blevet traumatiseret, efter en hel familie var blevet slået ihjel. En mand på et psykiatrisk sygehus tilstod forbrydelsen og påstod, at også hans bror og en anden mand var involveret. Alle tre mænd led dog af psykiske sygdomme og politiet måtte hurtigt erkende, at tilståelsen var falsk. Gerningsmanden kunne ikke lide, at andre tog æren for mordet. Han ringede derfor til tiptelefonen og Don Granger svarede. Opringeren gav Granger titlen på en bog på biblioteket i Wichita, instruktioner om hvor han skulle finde den og fortalte, at der lå et brev i bogen. Da politiet siden fandt brevet, blev de chokerede over dets indhold. Men det var ikke det sidste brev, de kom til at modtage...
SERIEMORDERE er en serie om berygtede seriemordere og deres forbrydelser, der både har fascineret og forfærdet omverden. I korte artikler og reportager følger vi verdens mest omtalte seriemordere. Oprindeligt udgivet af Orage.

Yderligere informationer