Sans

Af: Simon Milwertz Philipsen, Niels Borup (læst af)

Lytteprøve

Beskrivelse

Vi danskere har et ret fattigt ordforråd omkring mad. En beskrivelse bliver ofte "det smager godt" eller "det mangler salt". Men det fortæller ikke, hvordan oplevelsen faktisk er.
Sanserne er et højt specialiseret måleapparat, vi bruger, når vi spiser, uanset om vi er klar over det eller ej. Men vi kan øve os i at udnytte lugt, følelse, lyd, udseende og smag langt bedre. Denne bog giver dig en indgang til at forstå, hvordan maden smager. Der er ingen opskrifter, men viden samt øvelser, der træner bevidstheden.

"Her er meget at lære, uanset om man er nybegynder eller øvet." – Erwin Lauterbach, kok og restauratør

"Bogen er et smukt og inspirerende bidrag til undervisning i mad på forskellige niveauer, og samtidig har den en dybde og en læsbarhed, så alle vil have godt af at læse den, sanse den og praktisere den." – Helle Brønnum Carlsen, lektor i madkundskab, kogebogsforfatter og madanmelder Simon Milwertz Philipsen er kok, eddikebrygger og underviser i mad. Efter at have lært madhåndværket og fundet kærligheden til råvarerne på nogle af de bedste restauranter i Danmark og Sydfrankrig begyndte han at dele sin passion med andre. Via sin virksomhed, Simons Kogeskole, har han arbejdet sammen med mange inspirerende mennesker, der beskæftiger sig med mad.

Yderligere informationer