Sadelklubben 3: Noget til fælles

Af: Bonnie Bryant Hiller, Marianne Mølsted (oversætter)

Læseprøve

Beskrivelse

Det er sommerferie og Stevie, Carole og Lisa, medlemmer af Sadelklubben og fælles om deres kærlighed til heste, tilbringer al deres tid på Pine Hollow ridecentret. Alligevel ser det ud til at Sadelklubben er i fare.
Max, ejeren af rideskolen, har bedt Stevie om at finde på nogle sjove lege, som kan udføres på hesteryg til det kommende ridestævne. Carole har travlt med at hjælpe dyrlægen med at passe Delilah, som snart skal fole – og Lisa laver møderegler for Sadelklubben, men bliver snart træt af at være den eneste der kommer.
Ingen af veninderne har tid til at interessere sig for de andres projekter, og ingen har rigtig held med sig. Hvad skal der blive af Sadelklubben ...? De tre veninder Stevie Carole og Lisa er helt vilde med heste. De har dannet en klub ved navn Sadelklubben, og sammen kommer de ud for en masse spændende og til tider farlige ting – alt sammen på hesteryg. Bonnie Bryant Hiller er en amerikansk forfatter, der har udgivet et væld af populære børne- og ungdomsbøger. Hun er særligt kendt og elsket for serien "Sadelklubben" om tre unge piger, der alle elsker heste.

Yderligere informationer