Så er Thomas væk

Af: Charlotte Bork Høvsgaard, Stine Gyldenkerne (læst af)

Lytteprøve

Beskrivelse

I Så er Thomas væk skildrer Charlotte sin mands korte sygdomsforløb og pludselige død. Thomas får konstateret kræft i oktober og dør blot to uger efter.
Som pårørende skal Charlotte både håndtere sin egen angst og sorg og forstå at give slip på Thomas, da der ikke er nogen vej tilbage.

Så er Thomas væk handler om, hvordan det er at miste et nært familiemedlem, når man står midt i det, og om tiden efter døden, da Thomas havde efterladt jorden, minderne og livet til Charlotte og sønnen Halfdan.

ANMELDERNE SKREV
"Uendelig fin bog om at miste og om at komme overens med det uafvendelige (...) Det er ikke en fortælling, der vil afdramatisere det uafvendelige, eller som lover, at den kan udjævne alle de bump, der er på sorgens vej. Men den kan lindre i sin hudløst ærlige skildring af, hvordan det er at miste, i sin skildring af den skyld og skam, der slider på de efterladte, i sin skildring af alle de ting, som man kunne have gjort anderledes - og i sin skildring af den identitet, der forsvinder, når man mister en elsket."
- Kristeligt Dagblad

Yderligere informationer