Ringbindsattentatet

Af: Niels Brinch, Jes Dorph-Petersen

Læseprøve

Beskrivelse

Det var en historie, der fik folk til at løfte øjenbryn, da sagen om et af de mærkværdigste attentater i Danmark så dagens lys. Det tegnede til at blive en ganske almindelig, hyggelig aften hos Bent og Anne, der havde dannet par i nogle måneder. Sammen med Annes søn, Brian, skulle de til at spise aftensmad, da et ordentligt brag lød. Bent havde åbnet et ringbind og faldt fortumlet om. Det skulle snart vise sig, at han har været udsat for et grusomt attentatforsøg ...

Jes Dorph-Petersen (f. 1959) er en dansk journalist og forfatter. Dorph er muligvis mest kendt for sit arbejde som studievært på henholdsvis TV 2 og Viasat, men han har også forfattet flere bøger. Blandt andet har han udgivet bøgerne "Opklaret 1" og "Opklaret 2" om danske kriminalsager i samarbejde med Niels Brinch.

Niels Brinch (f. 1956) er en dansk journalist og forfatter, der er mest kendt for sin værtsrolle på TV 2-programmet Station 2, hvor han arbejdede i mere end to årtier. Han har yderligere arbejdet som reporter for Udlandsredaktionen på TV 2 og dækkede fra 1991-2009 som korrespondent krige og konflikter rundt omkring i verden.

Yderligere informationer