På flugt fra loven

Af: Louis L'amour, Poul Arends (oversætter)

Læseprøve

Beskrivelse

Swante Taggart var på flugt fra loven, da han red ind i den lille canyon. Et sted bag ham red en mand, der endnu ikke havde opgivet udsigten til dusøren, der hvilede på Taggarts hoved.

Men det bekymrede ikke Taggart, der først og fremmest ville slippe væk fra apacherne, der havde rejst sig til opstand mod de hvide. Fangede de ham, ville han komme til at lide en pinefuld død.

Men idet han red gennem indgangen til den lille canyon, standsede Taggart forbløffet op. Her mødte han noget, som han aldrig i sin vildeste fantasi havde tænkt sig at skulle møde midt ude i ørkenen. En kvinde.

Louis L‘Amour (1908-1988) var en af USAs mest populære storytellers med sine rå og underholdende fortællinger fra det vilde vesten. Louis L‘Amour skrev omkring 100 romaner, som alle strøg ind på de amerikanske bestsellerlister. Louis L‘Amour voksede op i North Dakota og ville selv være en troværdig karakter i sit farverige western-univers. Hans store kærlighed til naturen og løbende historiske research gav ham indsigt i og forståelse for livets udfordringer i det barske nordamerikanske grænseland.

Yderligere informationer