Næringsmiddellære
LæseprøveBeskrivelse
Birgitte Berg Nielsen gennemgår indkøb, anvendelse og opbevaring af de forskellige fødevarer i det almindelige danske køkken, som det så ud i begyndelsen af 1900-tallet. ”Næringsmiddellære”, der udkom første gang i 1920, er tænkt til undervisningsbrug i uddannelsen af husholdningslærerinder og på almindelige husholdningskurser.
Birgitte Berg Nielsen (1861-1951) var seminarieforstander og kvindesagsforkæmper. Hun havde særlig tilknytning til husholdningssagen og åbnede i 1905 seminarium og husholdningsskole på Frederiksberg. Hun kæmpede gennem mange år for at gøre husholdningsfaget til et videnskabeligt fag på linje med andre universitetsfag – hvilket dog aldrig lykkedes. Birgitte Berg Nielsen er forfatter til flere lærebøger om kost, ernæring og husholdning.
Yderligere informationer
-
E-bog
-
EPUB (Reflowable)
EPUB (Reflowable)
-
Vandmærket
Vandmærket
-
266
-
Lindhardt og Ringhof
-
9788728291146
-
23-02-2024
-
Læreruddannelse, Fødevaresikkerhed og fødevareforsyning, Levnedsmiddelteknologi, Husholdningstips, Danmark, Tidlige 20. århundrede, 1900 til 1950
Pris DKK: 75,75
Denne bog er enten DRM-kopibeskyttet eller har Fixed layout
Hvis bogen er DRM-kopibeskyttet eller har Fixed layout, skal du bruge et særlig program for at læse bogen. Se anbefalinger til specifikke programmer her: Værd at vide om e-bøger og lydbøger
OBS!
Denne e-bog er beskyttet med Adobe DRM beskyttelse.
E-bogen kan kun læses i Adobe Digital Editions eller Bluefire Reader.
E-bogen kan ikke læses på Kindle, i Adobe Reader eller i iBooks.
Læs mere om programmer og print af e-bøger her.