Naziforbrydelser

Af: Alt Om Historie, Peter Milling (læst af)

Lytteprøve

Beskrivelse

De nazistiske forbrydelser var mange. I 1934 føler Hitler sig så truet af rivaler i sit eget parti, at han ser stort på landets love og beordrer mere end 80 mord. I to blodige dage dræber Führerens private SS-enhed gamle venner i SA plus 10-20 kritiske generaler og parlamentariske politikere.

I juni 1940 marcherede tyske soldater til det sydlige Polen. I løbet af de næste fire år bygger arkitekter, ingeniører og SS-officerer et af historiens mest forfærdelige steder: Dødsfabrikken Auschwitz, hvor mennesker myrdes med klinisk effektivitet.

Glødende nåle, pisker og kogende vand - Gestapo-chef Klaus Barbies sadistiske metoder vidste ingen grænser. I løbet af to år var han i stand til at torturere tusinder af jøder og modstandere i den franske by Lyon.

Giftige injektioner i øjnene og blodige operationer uden bedøvelse. For den nazistiske læge Josef Mengele var Auschwitz koncentrationslejr et laboratorium - og fangerne hans laboratoriedyr.

"Nazi-forbrydelser" skildrer de forfærdelige forbrydelser, som nazisterne begik under 2. verdenskrig. Alt om Historie tager dig med på en halsbrækkende rejse til tidligere tider, så du kan nyde historiens største begivenheder. Følg med tilbage i tiden – tilbage til frontlinjerne af 2. verdenskrig, vikingernes angreb og tilbedelsen af egypterne. Alt om historie er for dem, der vil vide mere om de spændende, dramatiske begivenheder i fortiden.

Yderligere informationer