Morderen i den røde bil

Af: Niels Brinch, Jes Dorph-Petersen

Læseprøve

Beskrivelse

En prostitueret kvinde bliver fundet myrdet, og en mand i en rød bil forlader området i høj fart. Ved siden af chaufføren ligger en baby i bilen, som efterlades alene og forladt ved et kajområde i København. Barnet er umiddelbart de eneste spor, Københavns Politi har i sagen om det mystiske mord, og der skal gå flere måneder, før det endelig lykkes at opklare den bestialske forbrydelse.

Jes Dorph-Petersen (f. 1959) er en dansk journalist og forfatter. Dorph er muligvis mest kendt for sit arbejde som studievært på henholdsvis TV 2 og Viasat, men han har også forfattet flere bøger. Blandt andet har han udgivet bøgerne "Opklaret 1" og "Opklaret 2" om danske kriminalsager i samarbejde med Niels Brinch.

Niels Brinch (f. 1956) er en dansk journalist og forfatter, der er mest kendt for sin værtsrolle på TV 2-programmet Station 2, hvor han arbejdede i mere end to årtier. Han har yderligere arbejdet som reporter for Udlandsredaktionen på TV 2 og dækkede fra 1991-2009 som korrespondent krige og konflikter rundt omkring i verden.

Yderligere informationer