Min store overraskelse

Af: Cupido, Saga Egmont (oversætter)

Læseprøve

Beskrivelse

Kvinde - kvinde. Mand - mand. Biseksualitet. Fleksibel. Queer. Nogle personer har aldrig sat spørgsmålstegn ved deres homoseksualitet. Andre er heteroseksuelle og har ægteskab og børn, da tanken om ens bedsteveninde pludselig gør brystvorterne hårde, eller når en berøring fra bedstevennen gør pikken stiv.

Dette er en erotisk novelle fra Cupido:

Til min store overraskelse - Fem pornografiske brev etterladt av den danske cirkusartist Fanny Miranda som testamenterede sin formue til sexologisk forskning av Fanny Mirandas samlinger

Fanny Miranda var en begavet, frisindet og lidenskabelig dansk kvinde som etter mange år som cirkusartist viet sit liv til seksualoplysning. Hun kæmpede både for de unges og de ældres ret til et aktivt seksualiv. Den danske sexologi-professor Preben Hertoft præsenterer hende som den mulige forfatter af denne anonyme brevnovelle der i 30 år lå og samlede støv frem til den i 1989 for første gang blev offentliggjort i Cupido.


CUPIDO, magasinet for liderlighed og glæde, intimitet og nydelse, har siden 1984 udgivet erotiske noveller baseret på læsernes hverdagsfantasier og seksuelle oplevelser.

Yderligere informationer