Mørkelagt

Af: Christina Lassen-Andersen, Niels Borup (læst af)

Lytteprøve

Beskrivelse

Hvor langt vil du gå for at beskytte din familie?
Forestil dig, at strømmen går lige nu. Det er irriterende og skaber lidt problemer. Togene kører ikke, kaffemaskinen strejker, og internettet går ned. Det har vi prøvet før. Det går nok. Men forestil dig så også, at strømmen ikke kommer tilbage. Hverken i morgen eller om en måned. Hvordan vil du få mad på bordet? Skaffe medicin og lægehjælp?
Den dag strømmen går, er Rasmus på arbejde i Odense, mens hans kone Rikke og deres teenagesøn er hjemme i København. Skal de blive, hvor de er og satse på, at alt snart bliver normalt? Eller skal de forsøge at finde hinanden i et samfund, der hurtigere end forventet bryder sammen? Uden mulighed for at kommunikere tvinges de ud i en ny virkelighed, hvor der kun er få allierede i kampen om overlevelse.
"Mørkelagt" er en realistisk, dystopisk fortælling om, hvad der sker med det almindelige menneske, når samfundet bryder sammen. Christina Lassen-Andersen (f. 1980) er uddannet cand.mag. i historie fra Københavns Universitet. Efter ti år i medicinalbranchen som projekt- og teamleder sagde hun op for at hellige sig arbejdet med sin første bog – den dystopiske roman "Mørkelagt".

Yderligere informationer