Livet, det forbandede

Af: Ken B. Rasmussen

Læseprøve

Beskrivelse

Livet er ikke pænt – ind imellem direkte grusomt. Kvinder, kærlighed, depression, bryllupper, skilsmisser, sex, drugs, blodig vold, hævn, amerikanske bandegangstere, danske tabloidsvin, superstjerner, bumser, ludere, eufori og forfald – life.

En brutalt underholdende og tragikomisk thriller om livet, der aldrig er, som vi ønsker – nogle gange ubærligt langt fra. En roman om en sønderjydes succes og deroute i Los Angeles og igen på Danmarks store sladderblad – hvor metoderne er næsten lige så møgbeskidte som i Hollywoods rå jungle.

I 2007 kom Ken B. Rasmussen i praktik hos Se og Hør og året efter fastansat på ugeblandet. Det var i hans virke her, han fandt inspirationen til romanen "Livet, det forbandede". Bogen blev udgivet efter Ken B. Rasmussen blev fyret fra Se og Hør, og er forfatterens debutroman. Ifølge forfatteren er bogen ren fiktion, men flere ting i romanen har senere kunne påvises som sande. Romanen satte gang i Se og Hør-skandalen, hvor ansatte hos ugebladet indrømmede. at der blev brugt kreditkortoplysninger fra den såkaldte tys-tys-kilde til at finde historier om kendte og kongelige.

Yderligere informationer