Kvinde - Dit navn er falskhed!

Af: Larry Kent, Poul Arends (oversætter)

Læseprøve

Beskrivelse

Jeg var ikke ligefrem begejstret, da Lou Biggers bad mig hjælpe sig med at opklare et pengeskabsbræk. Men da jeg hørte, at Westportselskabet havde udlovet en dusør på fem stærke for en fuldstændig opklaring af sagen, selv om tyvenes bytte kun havde været 24.000, syntes jeg, tampen begyndte at brænde - og jeg fik ret. Det edderkoppespind af løgn, bedrag, falskhed og svig, som jeg her blev hvirvlet ud i, siger sparto til det meste af, hvad jeg hidtil har været med til – og det siger ikke så lidt endda!

At jeg samtidig skulle arbejde sammen med Karen Hanna, selveste J.B. Hannas ualmindeligt veldrejede datter, gjorde jo ikke min interesse for sagen mindre ...

Larry Kent-romanerne er skrevet af forskellige forfattere. Historierne om den stilede privatdetektiv blev oprindeligt oplæst som en del af et australsk radioprogram men er sidenhen blevet skrevet om til hundredvis af romaner, og mange nye historier er kommet til. De fleste af romanerne er skrevet af den australskbosatte amerikaner Don Haring og Des R. Dunn fra Queensland i Australien. Livet er aldrig kedelig – eller sikkert – for den stilede privatdetektiv Larry Kent. Han bliver hyret til den ene mystiske og hæsblæsende sag efter den anden, ofte af smukke kvinder eller lyssky mænd, og indimellem beder selv CIA ham om hjælp til at løse forbrydelser eller tage på hemmelige missioner. Enhver Larry Kent-roman bugner af smukke kvinder og skudsikker underholdning!

Yderligere informationer