Kragernes dans

Af: Michael Lose

Læseprøve

Beskrivelse

Peter er en ganske almindelig dreng. Lige indtil den dag han kommer ud for en ulykke. Han må være væk fra skolen og kammeraterne en tid, og da han kommer tilbage er alting forandret. Simon og et par af de andre drenge terroriserer hele klassen, og da Peter blander sig, begynder mobningen også at gå ud over ham.

Men ulykken har måske givet Peter magiske kræfter – i hvert fald kan han en gang imellem se ind i fremtiden. Det, han ser, er dog forfærdeligt, og samtidig bliver et par mystiske krager og en dværg ved med at dukke op ...

Michael Lose er uddannet jurist og korrespondent. Han har rejst meget i hele verden og bruger inspirationen fra de mange rejser i sine bøger. Michael Lose har udgivet både en digtsamling, en ungdomsbog, krimier, noveller og flere fagbøger.

"Det er meget indsigtsfuldt beskrevet, hvorledes en charmerende psykopat med isøjne kan tromle sin vej frem. Michael Loses roman lever først og fremmest på sin beskrivelse af børns samliv og omgangsformer, som ofte er ukendt for forældre og lærere.

Fra krimien medbringer Michael Lose sansen for at docere spænding og pauser. De magiske evner, som Peter får tildelt, er ikke kun staffage. De blander sig dramatisk i det store opgør mellem godt og ondt." - Politiken

Yderligere informationer