Kæreste du - Kærlige erklæringer til din baby

Af: Bolette Ilskov Borgvardt, Kaya Brüel (læst af)

Lytteprøve

Beskrivelse

"Kæreste du ..." er tænkt som en hjælp til at komme i kærlig kontakt med din baby både under graviditeten og efter fødslen. De små tekster fokuserer på positive følelser og spirende forventninger til jeres kommende liv sammen. Bogen kan således være med til at skabe tryghed i alt det usikre, som typisk også er en del af livet som vordende og nybagt forælder.
Bogen indeholder kærlige erklæringer, der kan læses højt for din baby. Med erklæringerne får du som forælder en stemme og nogle ord foræret, som kan komme jer begge til gavn. Når du beskriver for din baby, hvordan du vil være i din forældrerolle, er det med til at skabe tryghed hos jer begge. Der er i bogen også lavet plads til, at du kan skrive dine egne kærlige erklæringer til din baby.
Der er forskningsmæssigt belæg for, at fosteret allerede tidligt i maven sanser mors følelser og derfor har gavn af at mærke ro og kærlighed i det fælles system.
"Kæreste du ..." henvender sig til kommende og nybagte forældre og er en oplagt gave til babyshower og barselsvisit. Bolette Ilskov Borgvardt har en kandidatgrad i pædagogik og er uddannet lærer og mindfulness-instruktør. Hun har gennem hele sit arbejdsliv været optaget af at skabe gode rammer og udvikling for de mennesker, hun arbejder med.

Yderligere informationer