Invitation til middag - erotisk novelle

Af: Cupido, Julie Korr (oversætter)

Læseprøve

Beskrivelse

Butleren bød os velkommen og viste os et rundt bord til to. Udefra lignede stedet en almindelig restaurant. Vi bestilte portugisisk hvidvin, mousserende. Tjeneren tændte stearinlyset, og vi drak, mens vi så på hinanden. Ikke et ord. Glassene blev tømt, og tjeneren var straks på pletten og skænkede mere. Du indså, hvad du måtte gøre, og ingen af gæsterne, der sad omkring os, bemærkede, at du pludselig forsvandt under bordet skjult af den lange, hvide dug. Mens du kyssede mine tæer, tog jeg en stor slurk af glasset...

Hvad sker der her? Er det mon muligt at skjule, at min mand er under bordet? Hvor lang tid tager det, før nogen opdager os?

Læs også Død fugl og Med strømpebukser d. 17. maj.
Siden 1984 har Cupido hver måned udgivet et magasin sprængfyldt med sexede historier og oplysende artikler med nyttig viden om seksualitet og nydelse uden fordømmelse eller skam. Alle er velkomne i Cupidos univers, og alle er repræsenterede. Læserne selv har skrevet novellerne bragt i magasinet, og de vil med garanti give dig røde kinder. Hverdagens sexliv er alt andet end ordinært, når Cupidos læsere tager det under kyndig behandling og leverer historier fyldt med glæde, legesyghed og nydelse.

Yderligere informationer