I gudernes hænder. Da jeg serverede for Schwarzenegger og så klimatopmødet dø

Af: Michael Jeppesen

Læseprøve

Beskrivelse

Barack Obama og verdens øvrige politiske ledere mødtes i december 2009 i København for at løse verdens klimaproblemer. Byen blev også invaderet af 5.000 journalister, titusindvis af demonstranter og en lang række klimakendisser som sir Richard Branson, Arnold Schwarzenegger og vores egen Bjørn Lomborg.

Michael Jeppesen møder (næsten) dem alle i denne insider-beretning fra klimakonferencen. Bogen handler ikke kun om en mand, der hvirvles ind i det største topmøde i Danmark nogensinde. Den handler også om vores fælles hykleri og om vores tilbøjelighed til at lade os forføre af ord, drømme og varm luft.

»Hvis denne bog sælger så godt, at alle træer på jorden skal fældes, og vi dør af iltmangel, gør det ikke noget. Michael Jeppesen har skrevet den bedste, skarpeste og sjoveste beretning om det største fidusnummer i vor tid; Klimatopmødet. Denne bog er journalistik, som det skal eksekveres: Det er morsomt, det er ondt, og vigtigst af alt: det er sandheden.«
- Mads Brügger Michael Jeppesen (f. 1975) er dansk journalist og forfatter og har i løbet af sin karriere lavet både radio og tv samt skrevet for blandt andet Ekstra Bladet, Urban og Politiken. Michael Jeppesen står desuden bag bøgerne "Før ørerne falder af" og "Dr. Jeppesen Uncut".

Yderligere informationer