Hestens fødselsdag

Af: Sidsel Falsig Pedersen, Malene Langborg (læst af)

Lytteprøve

Beskrivelse

Det er mærkeligt at det skal være så svært at vide hvem man er, og hvad man virkelig vil. Sæt nu at man valgte forkert uden at opdage det. At det man egentlig skulle have haft, ved et tilfælde gik til en anden. Eller at man kom til at tage noget uden at det var meningen?
 
Hestens fødselsdag følger en kvinde gennem en turbulent og noget uoverskuelig periode i hendes liv. Hun har netop forladt sin samlever oger blevet fyret fra sit job i det firma hvor hun har arbejdet i en del år.
 
Nu skal hun starte som rengøringsassistent i en forlystelsespark. Men hvor kommer det udslæt fra hun har på kroppen, og var det virkelig hende der bed chefen i armen?
 
Så en dag finder hun en broche som nogen har glemt til en fest.

ANMELDERNE SKREV
"Sidsel Falsig Pedersen bør med denne sin tredje roman få de mange læsere, hun fortjener (...) Med " Hestens fødselsdag" viser Sidsel Falsig Pedersen sig som en bravende god stilist, som i den grad ved, hvornår man skal tale, og hvornår man skal tie, og hvordan en enkelt sætning i sig selv kan være en demonstration af et menneskes måde at tænke på. Hun kan skrive om den her lidt særlige eksistens uden at udstille eller intimidere hende, så man skiftevis hyler af grin og kniber en tåre."
- Kristeligt Dagblad

"Sidsel Falsig Pedersen har skrevet en vidunderlig, sørgmunter depressionsroman (...) Hestens fødselsdag er et helstøbt stykke ustabilitetslitteratur, der er så indlysende godt og sørgmuntert, at jeg bare bliver helt igennem glad. Yes!"
- Weekendavisen

"Falsig Pedersen skriver så enkelt og troværdigt, at jeg glemmer, at jeg har med tekst at gøre, jeg tror på at være inde i hovedet på det her forvirrede, følsomme væsen, derfor orker jeg også at høre på al den her utilpassede nervøse snak, faktisk må den helst aldrig holde op."
- Information

Yderligere informationer

 • Lydbog

 • MP3 (pakket i ZIP-fil)

  MP3 (pakket i ZIP-fil)

 • Vandmærket

  Vandmærket

 • 2 timer 28 minutter

 • Lindhardt og Ringhof

 • 9788711440384

 • 20-02-2015

 • Moderne skønlitteratur. Samtidslitteratur