Heksens mærke

Af: Sascha Christensen

Læseprøve

Beskrivelse

Efter at have afsløret Linnys plot og standset mytteriet i Tangea er Magne så småt ved at finde balancen mellem sit ansvar i Tangea og livet i den virkelige verden. Men den første søndag i advent begynder han at finde fodspor i sneen udenfor sit vindue i Grønne Å – og de er ikke sat af et menneske. En fremmed med klovlignende fødder og en hypnotiserende stemme holder øje med Magne fra skyggerne, og lidt efter lidt går det op for ham, at der er meget i reservatets historie, han endnu ikke kender til.

Og den usete trussel er ikke Magnes eneste problem: Et helt nyt folk er flyttet ind i morklernes by, og de trange kår skaber en brandfarlig stemning. Det kræver bare én gnist, før det hele går op i røg ...

Heksens mærke er tredje bind i serien Heksens arving om drengen Magne, der overtager sin mormors hemmelige arbejde som kustode i et reservat for magiske væsner.

I serien er tidligere udkommet:
Heksens arving
Heksens hjælper

ANMELDELSE:
"Velskrevet fantasy med et levende persongalleri. Magne er en sympatisk hovedperson, der er temmelig usikker og prøver sig frem, men alligevel formår at handle, når det gælder. Tangea og den magiske verden folder sig ud for hver bog, og læseren får efterhånden flere og flere brikker til det store puslespil." - DBC.

SASCHA CHRISTENSEN:
Sascha Christensen (f. 1986) er forfatter til den meget anmelderroste Humaran-trilogi. Seriens første bind, Den ydmyge amulet, vandt Orlaprisen 2010 for bedste roman i genren fantasy.

Yderligere informationer