Heksejægerens kamp (4)

Af: Joseph Delaney, Emil Rørbye (læst af), Klavs Brøndum (oversætter)

Lytteprøve

Beskrivelse

Alt for længe har heksejægeren udskudt sin tur til Pendle, selvom han ved, at tingene er ved at blive kritiske. Men nu ser det værre ud end nogensinde, og heksejægeren må tage kampen op mod den voksende trussel. Et mørke er ved at samles, og truslen fra mørkets side er større end nogensinde før. Hekseklanerne forsøger at samles så de kan tilkalde ondskaben selv, djævlen, og hvis først han sætter en fod på jorden, kan han igen regere verden som han gjorde det engang. Men det store spørgsmål er, om de kan nå at forhindre katastrofen, eller om det allerede er for sent.

Samtidig sker der det, at Toms familie bortføres af heksene, og sammen med dem, de tre kister som hans mor havde efterladt ham. Hvad der er i dem aner han ikke, og det gør heksene for den sags skyld heller ikke, men ét ved de alle, der er noget yderst værdifuldt i kisterne, noget, som vil gøre kisternes ejer meget magtfuld.

Kun Tom har nøglerne til kisterne og han finder snart ud af, at de ikke kan tages fra ham med magt, men skal gives frivilligt – noget som han ingen intentioner har om at gøre, før han pludselig må vælge mellem sin familie eller kisterne.

Nu må han finde ud af om hans samvittighed kan klare, at hans pligt for Herredet kommer i første række. For hvad det end er der er i kisterne, så må det ikke falde i de forkerte hænder, selv ikke hvis det betyder, at hans familie må lide og dø for at forhindre det.

Heksejægerens Kamp er fjerde bog i Wardstenen

Troldspejlet:
"Serien er spændende, fordi det er usikkert, hvem flere af hovedpersonerne egentlig er. Toms kamp for at være loyal lærling og loyal over for sin familie er også interessant. Det er værd at læse fantasy-serien fra bind 1, hvis man ikke kender den!"

Yderligere informationer

 • Lydbog

 • MP3 (pakket i ZIP-fil)

  MP3 (pakket i ZIP-fil)

 • Vandmærket

  Vandmærket

 • 7 timer 57 minutter

 • Lindhardt og Ringhof

 • 9788711386996

 • 03-12-2012

 • Børnebøger, ungdomsbøger og undervisningsmidler