Hævnens sværd

Af: Jack Ludlow, Kasper Holten (læst af), Michael Krefeld (oversætter)

Lytteprøve

Beskrivelse

Republikken har mistet sin stærkeste kriger. Den fyrre år gamle profeti har endelig indhentet dem, og Aulus Cornelius er død.

Det er nu op til Lucius alene at trods sibyllens varsel, og den magtfulde og korrupte senator overlader intet til tilfældighederne i sin kamp for at overleve.

Aulus’ sønner Quitus og Titus bliver mødt med nye, alvorlige problemer efter farens død. Mens Titus har sværget at tage hævn og kæmper for at blive lige så mægtig en general som sin far, vælger Quintus at forfølge en politisk karriere – under Lucius Falerius, nu den mest magtfulde senator i Rom.

Imens grubler den unge Aquila over den afsløring, hans mor kom med på sit dødsleje. Uden andre ejendele end sine minder og en mystisk ørneamulet tilslutter Aquila sig en trop af lejesoldater. De har kurs mod et dramatisk slaveopgør, der for Aquila er et skridt på vejen mod en skæbne, der skal få indflydelse på hele Republikken.En fængslende fortælling om ære og hævn, ambitioner og skæbne, fortalt i tryllebindende historiske rammer, gør Hævnens sværd til en uimodståelig fortsættelse af Republikken-trilogien.

Hævnens sværd er bog to i Republikken-trilogien.
David Donachie, forfatteren bag pseudonymet Jack Ludlow, er at finde på de internationale bestsellerlister. Han har udgivet historiske romaner i mere end 30 år, og det er blevet til over 50 bøger - med flere på vej!

Yderligere informationer