Håndværkeren

Af: Cupido And Others, Wilhelm (læst af), Saga Egmont (oversætter)

Lytteprøve

Beskrivelse

Kvinde – kvinde. Mand - mand. Biseksualitet. Fleksibel. Queer. Nogle har aldrig sat spørgsmålstegn ved deres homoseksualitet. Andre er heteroseksuelle og har ægteskab og børn, da tanken om ens bedste veninde pludselig gør brystvorterne hårde, eller når en berøring fra ens bedste ven gør pikken stiv.

Dette er en erotisk novellesamling fra Cupido. Novellesamlingen indeholder følgende noveller:

"Hans største bekymring var, om han ville få erektion. Derfor råbte han til sin fætter, at han ikke havde lyst til at bade" - Hytteturen af Christian W.

"Håndværkeren holdt fingrene om skruetrækkeren, som var det en erektion. Men ville han komme ud af skabet?" - Håndværkeren af Jeppe Berg

"Kommoden stod mellem deres senge. Han kunne ikke se hans ansigt, og den anden kunne ikke se hans. Resten snakker vi ikke om!" - Hvad vi mænd har tilfælles af Peter, Stavanger

"På bussen til og fra skole havde han fast plads på et sæde over baghjulene. Der vibrerede det så godt." - Busrejsen af Peter, Stavanger CUPIDO, magasinet for liderlighed og glæde, intimitet og nydelse, har siden 1984 udgivet erotiske noveller baseret på læsernes hverdagsfantasier og seksuelle oplevelser.

Yderligere informationer