Grækeren

Af: Lasse Holm, Jesper Bøllehuus (læst af)

Lytteprøve

Beskrivelse

"Grækeren" er fortsættelsen af Lasse Holms "Romeren", en storpolitisk thriller fra antikken, der beskriver den romerske republiks dødskamp. Romeren udkom sidste forår til store anmelderroser i de danske dagblade.

Athen, år 63 før vor tidsregning. Lægen Demetrios tilkaldes, da et drengelig bliver fundet i et af Piræus’ pakhuse. Snart er han rodet ind i en affære, der truer med at knuse både ham selv og hans familie. Og alle spor fører mod Rom, hvorfra han er idømt eksil på livstid.

ANMELDERNE SKREV OM GRÆKEREN
"action for alle pengene: Catalinas oprør, den uhyggelige opklaring af drengemordene for ikke at tale om alle de politiske intriger (...) Jeg var rigtig godt underholdt og blev samtidig oplyst om dejligt mange faktuelle ting. Og så glæder jeg mig til bind 3."
- Litteratursiden

"Alt i alt er man godt underholdt gennem de mange hændelser (...) enhver, selv uden den lille latinprøve, kan genkende den vanskelige forventningsafstemning mellem børn og forældre, politikeres uendelige træskhed gennem alle tider og væmmelige mord."
- 4 hjerter, Politiken

ANMELDERNE SKREV OM BIND 1, ROMEREN
"Lasse Holm skriver sig ganske mirakuløst ind blandt de ypperste."
- Anne Knudsen,Weekendavisen

"At forfatteren lader sin detektiv være græsk læge med en videnskabelig tilgang til følgeslutninger er blot en af bogens genistreger."
- bog.nu

Yderligere informationer