Godt bryg, god mad
Af: Carsten Berthelsen, Carsten Kyster, Maria P. Maria P. (illustrator)
LæseprøveBeskrivelse
Kyster og Berthelsen er et rigtig godt makkerpar. Politikens læsere kender Kyster for hans opskrifter i avisen, og Berthelsen vil mange ølenthusiaster have mødt enten til foredrag om øl eller på en af hans mange ølrejser.
Når Hr. Bertherlsen holder foredrag, bliver han tit spurgt om maden til øllet, og nu har han allieret sig med Kyster. Kyster har i mange år lavet mad inspireret af det asiatiske køkken, men her er det god, solid husmandskost, tæt på salat forbudt. Og så er der lagt op til, at man(d) går i køkkenet, lukker døren, åbner en øl og ellers hygger sig med at lave god mad. Det er lige til et tv-program.
Her er både opskrifter med øl og forslag til øl, du kan drikke til maden. Det bliver bogen med de gode opskrifter på ølpølser og en herrefrokost med hjemmelavet rullepølse og rugbrød, bagt med maltøl, serveret med fedt og sky, hvortil Hr. Berthelsen anbefaler mørkt øl, en undergæret Jacobsen Orginal Dark lager eller en overgæret Westmalle Dubbel. Bogen er inddelt i årstider - og for øllet er det nemt at huske - lys øl til lyse tider og mørk øl til mørke tider.
Yderligere informationer
-
E-bog
-
EPUB (Reflowable)
EPUB (Reflowable)
-
Vandmærket
Vandmærket
-
224
-
Lindhardt og Ringhof
-
9788711386927
-
17-12-2012

Pris DKK: 95,00
Denne bog er enten DRM-kopibeskyttet eller har Fixed layout
Hvis bogen er DRM-kopibeskyttet eller har Fixed layout, skal du bruge et særlig program for at læse bogen. Se anbefalinger til specifikke programmer her: Værd at vide om e-bøger og lydbøger
OBS!
Denne e-bog er beskyttet med Adobe DRM beskyttelse.
E-bogen kan kun læses i Adobe Digital Editions eller Bluefire Reader.
E-bogen kan ikke læses på Kindle, i Adobe Reader eller i iBooks.
Læs mere om programmer og print af e-bøger her.