Fra Telemark til Lammhult

Af: Diverse

Læseprøve

Beskrivelse

Mikkel er svensker og kom til Norge med sin familie i 1999. Han var gift og fik fire børn. Han arbejdede som tømrer og snedker og drev firmaet "Snekkern". Han boede idyllisk på en gård, han lejede i Bø, med naturen, køer og heste omkring sig og mulighed for jagt og fiskeri lige uden for døren.

Aina var en ung russisk kvinde på 25 år, som kom til Norge i 2010. Hun begyndte at studere ved højskolen i Bø. Aina og Mikkel lærte hinanden at kende, og Aina begyndte som hushjælp hos Mikkel. Forholdet udviklede sig, Aina blev gravid, og de boede sammen på gården. De fik sønnen Dimitrev i efteråret 2011.

Samlivet blev ikke som forventet, og i forsommeren 2012 flyttede Aina hjem til sin tante, der boede i Drammen. I juni 2012 var bruddet mellem Mikkel og Aina endelig. Mikkel fik midlertidig samkvemsret med sin søn hver weekend. Det blev afgjort den 19. september, og en retssag om samværsretten var berammet i Byretten i Drammen i november. Men det skulle vise sig, at Mikkel havde helt andre planer for at løse sin personlige krise.

Yderligere informationer