En middag i Rom - Verdenshistorien i et måltid
Af: Andreas Viestad, Flemming Enevold (læst af)
LytteprøveBeskrivelse
Der gemmer sig meget historie og kultur i mad, uanset hvor i verden man sætter sig til bords. Det er imidlertid svært at finde noget sted, der er lige så rigt på både, kultur, historie og skøn mad som Rom. Madskribent og kulturhistoriker Andreas Viestad inviterer på middag i Rom og fortæller samtidig byens vidunderlige historie med stikord fra det italienske køkken. Bogen er en herlig måde at lære om Italiens historie på en flydende og hyggelig måde. Andreas Viestad er en norsk madskribent, restauratør og kulturhistoriker. Han har udgivet en lang række kogebøger i Norge og USA, hvor han er vært på et tv-program om skandinavisk madlavning.
Yderligere informationer
-
Lydbog
-
MP3 (pakket i ZIP-fil)
MP3 (pakket i ZIP-fil)
-
Vandmærket
Vandmærket
-
8 timer 13 minutter
-
SAGA Egmont
-
9788728206607
-
02-02-2022
-
Socialhistorie og kulturhistorie, Kogebøger af kendte personer, Nationale og regionale køkkener, Lokalhistorie, Antikkens Rom, 2020 til 2029
Pris DKK: 95,00
Denne bog er enten DRM-kopibeskyttet eller har Fixed layout
Hvis bogen er DRM-kopibeskyttet eller har Fixed layout, skal du bruge et særlig program for at læse bogen. Se anbefalinger til specifikke programmer her: Værd at vide om e-bøger og lydbøger
OBS!
Denne e-bog er beskyttet med Adobe DRM beskyttelse.
E-bogen kan kun læses i Adobe Digital Editions eller Bluefire Reader.
E-bogen kan ikke læses på Kindle, i Adobe Reader eller i iBooks.
Læs mere om programmer og print af e-bøger her.