En lille bog om Blixen

Af: Sune de Souza Schmidt-Madsen, Forfatterindlæsning Forfatterindlæsning (læst af)

Lytteprøve

Beskrivelse

Baronesse, verdensdame, løvejæger, kunstner og historiefortæller. Det er umuligt ikke at lade sig fascinere af Karen Blixen.

Blixens liv væver sig ind i hendes fortællinger, formet af det enestående liv hun levede - hendes barndom på Rungstedlund, faderens selvmord, tiden som kunstmaler, oplevelserne i Afrika.

"En lille bog om Blixen" er en rejsefører til Blixens univers og et blik ind i hendes tanker og følelsesliv.

Bogen er baseret på det foredrag, forfatteren har holdt på Karen Blixen museet Rungstedlund, og skrevet på en måde, der lægger sig tæt op ad den lette, mundtlig fortælling. Hvad var det lige med hende Blixen? Her kan læseren finde svaret.

ANMELDERNE SKREV
"Sune de Souza Schmidt-Madsen, magister og tidligere underviser på Rungstedlund, leverer til dagen en meget velformet og smidig omvisning i liv og værk med En lille bog om Blixen, en særdeles tjenlig introduktion og sammenfatning for nye læsere og de mere hærdede, der kan glæde sig over den livlige fremstilling, båret af en nøgtern kærlighed til emnet og nye pointeringer."
- Information

"Blixenforskeren Sune Schmidt-Madsen formår med sin smittende passion at føje nye vinkler på baronessens inspirerende liv og forfatterskab."
- Jyllands-Posten

"Med stor kærlighed har forfatteren til denne lille fine bog samlet trådene om kunstneren, mennesket og myten Karen Blixen og de mange eventyrlige aspekter af hendes liv. "
- IN

Yderligere informationer