Dragen Sangeren Helten

Af: Jens Østergaard, Martin Johannes Møller (læst af)

Lytteprøve

Beskrivelse

Dragen Sangeren Helten er første bog i serien om efterforsker Thomas Nyland.

En bleg og mishandlet pige falder om på gaden på Vesterbro i København. I en lejlighed i nærheden er en ung mand blevet myrdet med et primitivt, hjemmelavet spyd. Thomas Nyland, en erfaren efterforsker ved Afdeling for Personfarlig Kriminalitet, bliver sat på sagen, men efterforskningen når knap nok at komme i gang, før drabsmanden igen dukker frem af natten – med store personlige følger for Thomas.

Samme nat mister den menneskesky forsker i slavisk folketro, Natalja Rudova, sin far under et indbrud. Fra hans arbejdsværelse forsvinder en fonografisk cylinder – en tidlig forgænger for grammofonpladen – med et ukendt indhold. Hver for sig forsøger Thomas og Natalja at finde en mening med de brutale forbrydelser. En søgen, der leder dem gennem sexforbrydelser, dragemyter og heltedigte ind i en gal mands verden.

JENS OSTERGAARD er født i 1979. Han har en baggrund som kulturjournalist, redaktør og redak- tionschef. Hans første spændingsroman Dragen Sangeren Helten udkom i 2012. 2013 udkom anden bog i serien om efter- forskningschef Thomas Nyland, Drengen & dæmonen.

OM BOGEN
Skriver blændende i et flot og klart sprog ... det er simpelthen en god historie ... fortælleteknisk et mesterstykke. * * * * * Nordvestnyt

Nervepirrende jagt på morder. Får med nerve og empati leveret en spændende og spændstig historie. * * * * Ekstrabladet

Forfatteren får på en raffineret måde mikset russisk folklore og en spændende kriminalintrige sammen til interessant og originalt drama ... anbefales på det varmeste. KrimiCirklen

Hvornår kommer der mere fra Østergaards velskrivende hånd?

* * * * Kultunaut

Vildt underholdende. Både troværdig og ekstremt spændende.
Bogmagasinet

... han skriver godt ... opklaringen gør læseren klogere på slaviske folkesagn. Weekendavisen

Yderligere informationer

 • Lydbog

 • MP3 (pakket i ZIP-fil)

  MP3 (pakket i ZIP-fil)

 • Vandmærket

  Vandmærket

 • 5 timer 38 minutter

 • Lindhardt og Ringhof

 • 9788711356036

 • 26-07-2013

 • Krimier og mysterier