Drømmeverden 1: Kærlighedsmagi i Bretagne

Af: Stella D'amour, Mia Svane (læst af), Ida Sophie Koch (oversætter)

Lytteprøve

Beskrivelse

Den velskrevne romanserie Drømmeverden inviterer læserne med ind i en forførisk verden, hvis aura afføder ekstraordinære sensuelle bekendtskaber. Oplev kærlighedshistorier med enestående erotisk magi, der strækker sig fra det vidunderlige Bretagne, syndige Venedig, flippede Wien, det på alle måder charmerende Alsace og helt til det ophidsende Washington.

"Viviane trak vejret dybt og slukkede tv’et. Kærlighedsfilmen, der havde fortryllet hende i to timer, var slut. Desværre! Hun havde fordybet sig i handlingen, lidt med heltinden og glædet sig over hendes lykke til sidst. Hvor godt, at der fandtes den slags film!

Sukkende trådte den unge kvinde med det lange mørke hår og de store grønne øjne hen til vinduet i sin hyggelige lejlighed, der lå helt oppe på kvisten. Hendes blik vandrede over de middelalderlige huse i den lille nordfranske by. Til sidst blev hendes blik hængende ved et vindue hos hendes genboer. Hun blinkede og rykkede sit ansigt tættere på ruden.

Hun sank, trak sig pludseligt tilbage og kiggede endnu en gang nærmere efter. Hallucinerede hun? Eller så hun virkelig et elskende par, der havde sex på en bred seng? Eller var det måske stadig billeder fra kærlighedsfilmen, som hun havde set?" Drømmeverden er en ophidsende romanserie skrevet af forskellige forfattere.

Yderligere informationer