Djævelens advokat – erotiske noveller

Af: Cupido, Simon Fischer (læst af), Mads Demant Knudsen (oversætter)

Lytteprøve

Beskrivelse

"De sad og så ud over den kæmpestore, gamle have. Han lod glasset hvile mod kurvestolens armlæn og betragtede hende med halvlukkede øjne. En brise gik gennem skumringen, og månen steg op over horisonten. Brisen legede med hendes kjole og gav løfter om at vise ham lidt mere, hvis bare han var tålmodig.

Hun smilede til statsadvokaten. Han nippede til sin gin, anstrengte øjnene til det yderste i tusmørket og nød synet, så godt han kunne. Havde pigens ben været dækket til, ville der ikke have været noget unaturligt ved hendes stilling. Men med bare ben og kjolen trukket op virkede hendes stilling temmelig udfordrende. Knæene pegede let udad, og indersiden af hendes lår var synlige."

Hvordan vil aftenen mon udvikle sig?

De to erotiske noveller i "Djævelens advokat" emmer af lyst og kan læses af både kvinder og mænd. Siden 1984 har Cupido hver måned udgivet et magasin sprængfyldt med sexede historier og oplysende artikler med nyttig viden om seksualitet og nydelse uden fordømmelse eller skam. Alle er velkomne i Cupidos univers, og alle er repræsenterede. Læserne selv har skrevet novellerne bragt i magasinet, og de vil med garanti give dig røde kinder. Hverdagens sexliv er alt andet end ordinært, når Cupidos læsere tager det under kyndig behandling og leverer historier fyldt med glæde, legesyghed og nydelse.

Yderligere informationer