Det lesbiske lejemord

Af: Niels Brinch, Jes Dorph-Petersen

Læseprøve

Beskrivelse

I 1972 sker en frygtelig forbrydelse. En mand bliver offer for et brutalt mord i sin egen forretning – og bag mordet gemmer sig en dyster hemmelighed. Der er nemlig ikke tale om en tilfældig forbrydelse. Drabet blev begået af en lejemorder, hyret af ingen ringere end mandens egen kone, der havde set det som den eneste mulighed for at være sammen med sin nye elsker; kvinden Linda Olesen.

Jes Dorph-Petersen (f. 1959) er en dansk journalist og forfatter. Dorph er muligvis mest kendt for sit arbejde som studievært på henholdsvis TV 2 og Viasat, men han har også forfattet flere bøger. Blandt andet har han udgivet bøgerne "Opklaret 1" og "Opklaret 2" om danske kriminalsager i samarbejde med Niels Brinch.

Niels Brinch (f. 1956) er en dansk journalist og forfatter, der er mest kendt for sin værtsrolle på TV 2-programmet Station 2, hvor han arbejdede i mere end to årtier. Han har yderligere arbejdet som reporter for Udlandsredaktionen på TV 2 og dækkede fra 1991-2009 som korrespondent krige og konflikter rundt omkring i verden.

Yderligere informationer