De 5 detektiver og sporhunden 6 - Mysteriet om det skjulte hus

Af: Enid Blyton, Mikkel Hansen (læst af), Vivi Berendt (oversætter)

Lytteprøve

Beskrivelse

Politibetjent "Skrub-Af", som børnene Larry, Daisy, Pip, Tykke og Bets kalder ham, får besøg af sin nevø Ernst, en dum fyr, der tror på alt, hvad man bilder ham ind. Det varer ikke længe, før vennerne for sjovs skyld får sat ham – og dermed også hans onkel – på sporet af ’mystiske hændelser’, de selv har fundet på.
I mellemtiden opstår mysteriet om det skjulte hus ... og det er til gengæld virkeligt nok, men nu er Ernst og "Skrub-Af" allerede optaget, så vennerne må prøve at løse det selv ...

Titlen er en genudgivelse af et tidligere værk udgivet med datidens sprogbrug. I børnekrimiserien om "De 5 detektiver og sporhunden" følger vi Larry, Daisy, Pip, Tykke, Bets og den lille skottehund Buster, som sammen løser en masse mystiske sager. Serien henvender sig til de 10-12-årige. Den engelske børnebogsforfatter Enid Mary Blyton (1897-1968) har skrevet over 600 bøger, som er oversat til 90 sprog og solgt i over 600 millioner eksemplarer. Mest kendt er hun for serien om "De fem", som stadig bliver solgt i store oplag den dag i dag.

Yderligere informationer