Dag & nat

Af: Rie Osted

Læseprøve

Beskrivelse

En ung dreng kommer til at overhøre et mord på en kvindelig journalist i P-kælderen under bladhuset Dag&Nat, han mistænkes for mordet og går under jorden. Hans mor hyrer den private efterforsker Andrea de Lima til at finde og rense drengen.

Samtidig efterforsker politiet med vicekriminalinspektør Mikael Skotte i spidsen et andet mord i København. Han advarer Andrea de Lima mod at komme for tæt på en morder, men hun går sine egne veje.

Dag & nat er den første i rækken af Rie Osteds kriminalromaner om privatdetektiven Andrea de Lima.

PRESSEN SKREV
"Det giver i al fald læsere, der ikke kender hende, en ny lejlighed til at opdage, hvilken strålende sprogbehersker hun er, og hvilket skarpt blik hun har for aktuelle samfundsproblemer og for, hvad der rør sig i moderne mennesker …"
- Jonas Hindsholm Bentzen, Børsen

"En ny dansk krimi på banen, og det er en flot debut. Spændende og godt plot samt en interessant hovedperson, som det skal blive spændende at følge i flere bøger. Andrea de Lima har en interessant fortid, som jeg er sikker på nok skal komme mere i spil i de senere bøger. Men allerede nu er det en stilsikker og god debut."
- Lone Hansen, www.krimisiden.dk

"Persongalleriet er realistisk og mangfoldigt. Der er kun få egentlige skurke og helte, hvilket minder en del om de bedre britiske detektivromaner."
- Tine Demandt, www.rundtombogen.dk

Yderligere informationer