Dødens mester

Af: Richard Sapir, Warren Murphy, Poul Arends (oversætter)

Læseprøve

Beskrivelse

Hvorfor eksploderede fly i luften, og hvorfor styrtede bygninger pludseligt sammen? Hvorfor kørte motorcykler galt, hvorfor blev en hel by i Indien pludselig indhyllet i en giftig gassky – og hvorfor styrtede Amerikas kendteste dæmning sammen?

Var det den arbejdsløse ingeniør Robert Dastrow, der stod bag de mystiske begivenheder, eller skulle årsagen søges hos et af landets største advokatfirmaer, der havde specialiseret sig i erstatningsret?

For første gang stod Remo og Chiun tilsyneladende over for kræfter, der fik selv sinanju til at synes som det rene vand. "Remo Williams" er titlen på den actionspækkede serie, der første gang så dagens lys i 1971 og med det samme blev en succes med over 150 bind i serien og millionvis af solgte eksemplarer. Serien følger politibetjenten Remo Williams, der bliver uskyldigt dømt til døden. Han undslipper kun, da regeringen beslutter sig for at forfalske hans død og i stedet gøre ham til deres farligste våben i den tophemmelige organisation CURE. Richard Sapir (1936-1987) var en amerikansk forfatter, der er bedst kendt for sin serie "The Destroyer", som han skrev i samarbejde med Warren Murphy. Den første i serien blev skrevet allerede i 1963, men først udgivet i 1971. Herefter gik det stærkt og "The Destroyer"-serien har nu solgt mere end 30 millioner eksemplarer på verdensplan. Richard Sapir har desuden udgivet en række romaner; heriblandt "Bressio" (1975) og "Quest" (1987). Den amerikanske forfatter Warren Murphy (1933-2015) har udover sit store arbejde på "The Destroyer"-serien skrevet både romaner og filmmanuskripter. I 2002 grundlagde Murphy sit eget forlag, Ballybunion, der primært udgav bøger med relation til "The Destroyer"-serien.

Yderligere informationer

 • E-bog

 • EPUB (Reflowable)

  EPUB (Reflowable)

 • Vandmærket

  Vandmærket

 • 236

 • Lindhardt og Ringhof

 • 9788711575925

 • 28-06-2018

 • Thrillere / spændingsromaner, USA, 1980 til 1989