Byen på bjerget

Af: Jens Fischer-Nielsen

Læseprøve

Beskrivelse

Årene 1975-1987 tilbragte Jens Fischer-Nielsen som missionær i de fattige områder i Bangladesh. Dette ophold kom der blandt andet to bøger ud af, hvoraf "Byen på bjerget" fortsætter, hvor "Salige er de fattige" slap.

"Byen på bjerget" er Jens Fischer-Nielsens fortællinger om livet i den lille kristne menighed i hans sidste år i Bangladesh. Det er historier om fiaskoer og frustration og om fejl og nederlag, men det er også historier om Fischer-Nielsens dybe kærlighed til de mennesker, som han har tilbragt over en halv snes år sammen med.

Jens Fischer-Nielsen (f. 1946) er en dansk forfatter, præst og missionær. Han er oprindeligt uddannet isenkræmmer, men tog senere uddannelse som diakon og socialrådgiver, før hans rejste til Bangladesh for at missionere for Santalmissionen (nu Danmission). I løbet af årene i Bangladesh (1975-1987) skrev Jens Fischer-Nielsen bøgerne "Salige er de fattige" (1983) og "Byen på bjerget" (1987), og han har desuden udgivet "Jesus revolution" (1971) og børnebogen "Bidjoli‘s konfirmation" (1990).

Yderligere informationer