Bill og Ben vogter vennen

Af: Marshall Grover, Per Borch (oversætter)

Læseprøve

Beskrivelse

I Boyceburg hed han aldrig andet en Fummelfinger. Og Herbie Stowe var da også utrolig klodset – og lige så godtroende – som skabt til at være syndebuk for en koldblodig og samvittighedsløs slyngels intriger.
Fummelfinger måtte flygte. Til al held for ham fandt han frem til Casa Diablo, den forladte missionsstation på det vindomsuste bjergplateau, hvor Bill og Ben drev rundt. Og med deres særlige talent for at støde på folk, der havde lidt uret, gik de straks i brechen for den arme syndebuk og deltog med liv og lyst og knaldende seksløbere i det store opgør med Fummelfingers fjender.

Leonard F. Meares (1921-1993) var en kendt amerikansk forfatter, som af de fleste er bedre kendt under pseudonymet Marshall Grover. Han var kendt for sine utallige westerns, og er en af de få forfattere, der har skrevet mere en hundrede bøger – 746 for at være helt præcis. Deriblandt er også mere end hundrede bind i westernserien "Bill og Ben". "Bill og Ben" er en amerikansk westernserie skrevet af den berømte westernforfatter Leonard F. Meares under pseudonymet Marshall Grover. Serien følger de to cowboys Bill og Ben på deres utallige eventyr, der spænder over mere end hundrede bind. Klassisk og underholdende western til alle aldre.

Yderligere informationer