Bill og Ben slår to fluer med et smæk

Af: Marshall Grover, Ukendt Ukendt (oversætter)

Læseprøve

Beskrivelse

Ikke ét, men to mysterier – kom Bill og Ben – Det Vilde Vestens berømteste, hjælpsomme helvedeshunde – til at løse, da de gik på jagt efter fire diligencerøvere.

Seks mænd havde været borte fra byen, da overfaldet fandt sted. Så der var nok at nære mistanke til. Men under undersøgelserne stødte de på en endnu uhyggeligere forbrydelse, et bestialsk rovmord. Og endnu en gang var de nødt til med flammende seksløbere at kaste sig ud i kamp med blodtørstige banditter.

Leonard F. Meares (1921-1993) var en kendt amerikansk forfatter, som af de fleste er bedre kendt under pseudonymet Marshall Grover. Han var kendt for sine utallige westerns og er en af de få forfattere, der har skrevet mere end hundrede bøger – 746 for at være helt præcis. Deriblandt er også mere end hundrede bind i westernserien "Bill og Ben". "Bill og Ben" er en amerikansk westernserie skrevet af den berømte westernforfatter Leonard F. Meares under pseudonymet Marshall Grover. Serien følger de to cowboys Bill og Ben på deres utallige eventyr, der spænder over mere end hundrede bind. Klassisk og underholdende western til alle aldre.

Yderligere informationer