Bill og Ben på det blodige bjerg

Af: Marshall Grover, Per Borch (oversætter)

Læseprøve

Beskrivelse

Diligencekusken vovede ikke at fortsætte rejsen over det øde land, når en bande skalphungrende apacher var på krigsstien. Det blodige Bjerg syntes at være den eneste redning.
I den solstegte, vindomsuste spøgelsesby ventede de rejsende på, hvad der skulle ske. De var parat til at sælge deres liv dyrt – med velvillig assistance af tre hærdede banditædere. For Bill og Ben, de to hjælpsomme texanske helvedeshunde, havde endnu en gang slået kludene sammen med den pokerspillende læge og skrappe revolvermand Doc Beaumont!

Leonard F. Meares (1921-1993) var en kendt amerikansk forfatter, som af de fleste er bedre kendt under pseudonymet Marshall Grover. Han var kendt for sine utallige westerns, og er en af de få forfattere, der har skrevet mere en hundrede bøger – 746 for at være helt præcis. Deriblandt er også mere end hundrede bind i westernserien "Bill og Ben". "Bill og Ben" er en amerikansk westernserie skrevet af den berømte westernforfatter Leonard F. Meares under pseudonymet Marshall Grover. Serien følger de to cowboys Bill og Ben på deres utallige eventyr, der spænder over mere end hundrede bind. Klassisk og underholdende western til alle aldre.

Yderligere informationer