Bill og Ben på banditjagt

Af: Marshall Grover, Michael Dane (oversætter)

Læseprøve

Beskrivelse

Et riffelskud var startsignal til, at Bill og Ben red ud på en ny farlig jagt. De skulle finde en mand, hvorom de kun vidste, at han havde et særpræget modersmærke på – enden!

Hver eneste dag red de texanske helvedeshunde ind i nye vanskeligheder. Deres vej afmærkedes af baghold og skudkampe. Og for hver blodig batalje trak stadig mørkere dødmættede skyer op over deres hoveder. Skyer, der til sidst bristede i et forrygende revolvertordenvejr.

Leonard F. Meares (1921-1993) var en kendt amerikansk forfatter, som af de fleste er bedre kendt under pseudonymet Marshall Grover. Han var kendt for sine utallige westerns, og er en af de få forfattere, der har skrevet mere en hundrede bøger – 746 for at være helt præcis. Deriblandt er også mere end hundrede bind i westernserien "Bill og Ben". "Bill og Ben" er en amerikansk westernserie skrevet af den berømte westernforfatter Leonard F. Meares under pseudonymet Marshall Grover. Serien følger de to cowboys Bill og Ben på deres utallige eventyr, der spænder over mere end hundrede bind. Klassisk og underholdende western til alle aldre.

Yderligere informationer